UMAMI ZAKJE 10 ML

Proef & beleef Zeeland
Zeker Zeeuws® gecertificeerd voor onze Zeeuwse Oesters en Zeeuwse Kreeft
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: +31 (0)113 - 574318.Bereidingsadvies
Bereiding: Stap 1: Snijd de tonijn in kleine blokjes. Stap 2: Snijd de rode ui zeer fijn. Stap 3: Rooster de sesamzaadjes op laag vuur ( ze verbranden vrij snel). Stap 4: Marineer de tonijnblokjes met Umami-soja-saus (niet teveel, kan achteraf ook nog worden toegevoegd afhankelijk naar smaak). Stap 5: Meng de rode ui door de tonijnblokjes. Stap 6 : Leg de tonijnblokjes ( evt. in een vorm) op een bord en garneer deze met de geroosterde sesamzaadjes. Stap 7: Om het gerecht af te maken, leg je een beetje zeewiersalade en de wasabi mayonaise (apart van elkaar ) op het bord. Eet Smakelijk !
Menusuggesties
Tonijntartaar Umami (4 personen) Benodigdheden: Umami-soja-saus 400 gram verse tonijn ( sashimi kwaliteit) 1 kleine rode ui 4 eetlepels sesamzaadjes Bakje zeewiersalade (ook wel wakame salade genoemd) 200 gr. Wasabi mayonaise
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
ALIKRUIKEN ZEEUWS GEKOOKT
De krukels worden door ons in een speciale bouillon gekookt en afgekoeld in hun eigen kookvocht.